GASTRONOMIA W LOCKDOWNIE
Zawartość dostępna online
Temat numeru
GASTRONOMIA W LOCKDOWNIE
Strefa managera
ORGANIZACJA IMPREZ w czasie COVID-19 – jakie kroki powinien podjąć restaurator?
MARKETING W TRAKCIE I PO lockdownie
UP-SELLING w restauracji – dlaczego nie działa?
SPRAGNIENI ZERO WASTE – zasady 5R w gastronomii
WYGODNE I FUNKCJONALNE
JESZCZE WIĘKSZA elastyczność w cateringu czy restauracji
CZYSTOŚĆ i bezpieczeństwo w restauracji pod kontrolą
HIGIENA na wagę złota
LUDZIE ZAWSZE będą kochać wino.
POZNAŃ zimową stolicą polskiego wina!
Strefa chefa
Powrót w wielkim stylu
JESIENNA KOLACJA w F...ing Delicious
BOCUSE D’OR EUROPE 2020 za nami!
REKORDOWA letnia edycja Fine Dining Week i Plebiscyt Gości
TALERZ zawsze musi wyglądać schludnie
Strefa chefa
WSZYSTKO O MĄCE – jakie są rodzaje i ich zastosowanie?
TESTOWAĆ, PRÓBOWAĆ, SMAKOWAĆ,
WYJĄTKOWY ŁOSOŚ szuka Twojego talentu
PORADY na udane smażenie
GĘSINA NA ŚWIĘTEGO MARCINA
Sałatka z wędzonym pstrągiem / piklowany ogórek / koper włoski / Cream Fresh (4 porcje)
Pstrąg marynowany w burakach
Tatar z jelenia / żótko / marynowany borowik / kapary / olej lubczykowy
Topinambur z kurkami
Poradnik cukiernika
TRENING czyni mistrza
TRUDNE WYBORY
Monoporcja karmelowa
Tartoletka pomarańczowo-kawowa
Kalendarium
ZA NAMI POLAGRA 2020
BUSINESS RESTAURANT ACADEMY