// TEGOROCZNA EDYCJA, CHOĆ PRZYGOTOWYWANA W TRUDNYCH WARUNKACH, BYŁA PEŁNA SMAKU I INTERESUJĄCYCH SPOTKAŃ. NIE ZABRAKŁO TAKŻE CIEKAWYCH SZKOLEŃ I WARSZTATÓW. //
Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale na trzy salony. Największą jej część zajęli producenci maszyn i urządzeń dla sektora spożywczego. Innowacje w salonie FOODTECH wzbudzały zainteresowanie targowych gości i były tematem rozmów na stoiskach, bo to w końcu one pozwalają na produkcję żywności wysokiej jakości, spełniającej oczekiwania konsumentów.
Uwagę profesjonalnych zwiedzających przyciągała także ekspozycja w salonie FOOD. Na stoiskach w tym roku dominowały polskie marki. Nie zabrakło produktów mleczarskich, słodyczy, przetworów owocowo-warzywnych, soków i napojów, smacznych przekąsek w postaci liofilizowanych owoców, a także produktów ekologicznych. Polski drób promował doborowy duet z ogromnym poczuciem smaku i dobrego humoru: Sebastian Krauzowicz i Cristina Catese. Można było także zasmakować w w...
Dalsza część jest dostępna dla użytkowników z wykupionym planem