Dołącz do czytelników
Brak wyników

Strefa chefa

19 listopada 2020

NR 4 (Październik 2020)

Sałatka z wędzonym pstrągiem / piklowany ogórek / koper włoski / Cream Fresh (4 porcje)

0 155

SKŁADNIKI

Chips chlebowy

• 200 g czerstwego pieczywa

• 100 g masła

• Bulion z kurczaka

• Sól, pieprz

Cream Fresh cytrynowy

• Cream Fresh 200 g

• Sok z cytryny 50 ml

• Sól, pieprz

• Cukier

Zalewa do ogórka

• syrop cukrowy: 200 ml wody i 80 g cukru

Sok z 3 limonek

• starta skórka

• 3 gałązki kolendry

• 3 gałązki bazylii

• miód 3 łyżki

• Mirin 50 ml

Posypka z kopru włoskiego

• Cukier brązowy 50 g

• Masło 60 g

• Mąka 40 g

• Szczypta soli

...

Dalsza część jest dostępna dla użytkowników z wykupionym planem

Przypisy