Dołącz do czytelników
Brak wyników

Live cooking z mistrzami kuchni – tylko na Rentownej Restauracji!

Artykuł | 27 maja 2020 | NR 2
0 126

6 czerwca br. w Warszawie odbędzie się jedyna konferencja w Polsce, która łączy merytoryczne prelekcje z pokazami live cooking. Jedno wydarzenie i podwójna okazja do zdobycia nowych doświadczeń – tego nie możesz przegapić!

#RentownaRestauracja to jedyna okazja do obserwowania mistrzów kuchni na żywo – posłuchania ich rad, sugestii i wskazówek. Przyjedź i zainspiruj się od najlepszych, biorąc udział w wyjątkowych pokazach live cookingowych. Jak jeszcze zmieni się Twoja praca po udziale w konferencji? Dowiesz się, jak dokładnie prześwietlić swoją restaurację i wyłapać wszystkie słabe punkty biznesu, które ograniczają zyski i nie pozwalają na rozwój. Wzmocnisz pozycję swojej restauracji na rynku, co przełoży się na zwiększenie obrotów i renomę Twojego lokalu. Wypromujesz restaurację i wyróżnisz ją na tle wciąż rosnącej konkurencji.

Zaczniesz używać bezpłatnych narzędzi marketingowych i poznasz alternatywy, które pozwolą Ci zaoszczędzić pieniądze. Zrozumiesz i odpowiednio zdefiniujesz rolę szefa kuchni, który będzie stanowił wizytówkę Twojego lokalu i przyciągnie do niego nowych gości.

Nazwa konferencji: IV Ogólnopolska Konferencja Menedżerów Restauracji i Szefów Kuchni „Rentowna Restauracja”
Data: 6 czerwca 2018
Miejsce: Warszawa
Zapisy: www.rentownarestauracja.pl/

 

Zaczniesz również podejmować decyzje, które w pozytywny sposób wpłyną na integrację i lojalność Twoich pracowników. Unikniesz nieprzewidzianych sytuacji, zapobiegniesz niepotrzebnej rotacji zespołu i dobrze wyszkolisz pracowników. Zrozumiesz potrzeby współczesnego gościa restauracji. Dzięki temu będziesz mógł wpłynąć na jego decyzje zakupowe i sprawisz, że Twoja restauracja stanie się dla niego bardzo atrakcyjnym miejscem. Spotkasz się z innymi restauratorami i szefami kuchni, z którymi będziesz mógł podzielić się opiniami, nawiążesz nowe kontakty oraz pozyskasz partnerów konferencji, którzy pomogą rozwinąć Twoją restaurację.

Co nas wyróżnia? LIVE COOKING!

  •  Zobaczysz, jak na żywo gotują najlepsi szefowie kuchni!
  •  Posmakujesz ich dań!
  •  Zadasz pytania doświadczonym kucharzom w trakcie ich pracy!
  •  Poznasz ich kulinarne sztuczki i przepisy!

 

5 gorących paneli tematycznych

W tym roku przygotowaliśmy dla uczestników pięć gorących paneli tematycznych oraz cztery moderowane debaty z udziałem ekspertów. Na jednym z paneli dowiesz się, jak oszacować swój biznes – 
food cost oraz czas i cykl życia restauracji w kontekście rentowności biznesu. Poznasz konkretne sposoby zarządzania czasem, łatwe delegowanie zadań i układanie grafików. Nauczysz się perfekcyjnie przygotować salę do pracy i tego, jak zaplanować cykl życia restauracji, by planowanie i organizacja zadań przebiegały w sprawny sposób. Przekonasz się,...

Dalsza część jest dostępna dla użytkowników z wykupionym planem

Przypisy